Nogomet

Bradarac: Ova odluka Takmičarske nije problem, nama je sutra pitanje svih pitanja

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bradarac: Ova odluka Takmičarske nije problem, nama je sutra pitanje svih pitanja – Damir Bradarac, vd predsjednika NK Čelik, govorio je za SportSport.ba nakon odluke Takmičarske komisije.

Donesena je odluka prema kojoj će Čelik i Zvijezda 09 ispasti iz lige, no Bradarac smatra da Zeničani imaju i veći problem.

“Izvršni odbor treba da potvrdi tu odluku koju je donijela Takmičarska. Oni 99 posto potvrde sve odluke. Ima žalbi, ima Saveza u Evropi koji su poništili odluke, ali nama je problem Fuad Kasumović. Ništa drugo nama nije problem. Nama je kod Fuada Kasumovića odluka hoće li Čelik ostati kao klub, ne samo u Premijer ligi. Sutra je nama pitanje pitanja. Normalno da ćemo uložiti prigovor, bar dok sam ja tu… Meni je to najmanji problem”, rekao je Bradarac za SportSport.ba.

“Po meni je to očekivana odluka, ali pojedini savezi po Evropi su oborili takve odluke na žalbu klubova. No, međutim opstanak Čelika ovisi sutra o sastanku sa prvim čovjekom Zenice. Upitno je hoće li biti Čelik u bilo kojoj ligi”, dodao je.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno