Politika

BPS – Sefer Halilović Zenica: Vahid Spahić je isključen iz stranke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BPS – Sefer Halilović Zenica: Vahid Spahić je isključen iz stranke – REAKCIJA GOBPS – SEFER HALILOVIĆ ZENICA NA PREDSTAVLJANJE GRADSKOG VIJEĆNIKA SPAHIĆ VAHIDA , BIVŠEG ČLANA BPS- SEFER HALILOVIĆ

SPAHIĆ VAHID JE ISKLJUČEN IZ BPS – SEFER HALILOVIĆ

Sada već bivši član BPS -Sefer Halilović, gradski vijećnik Spahić Vahid , zvanično se na 19. sjednici Gradskog vijeća Zenica održanoj u utorak 13.03.2018.godine , predstavio kao “nezavisni vijećnik”.

Gradski odbor BPS – Sefer Halilović Zenica ima dužnost i obavezu da reaguje na predstavljanje, sada već bivšeg člana BPS -Sefer Halilović , vijećnika u Gradskom vijeću Zenica Spahić Vahida , i da saopšti javnosti da je Spahić Vahid, jednoglasnom odlukom Suda časti BPS – Sefer Halilović , broj: 1-39/18 od 05. marta 2018.godine, ISKLJUČEN iz članstva BPS – Sefer Halilović zbog grubo prekršenog Statuta BPS- Sefer Halilović u nesprovođenju politike organa BPS -Sefer Halilović.

Ovim putem , radi istine i transparentnosti, Gradski odbor BPS -Sefer Halilović Zenica želi obavijestiti javnost o preduzetim mjerama prema Spahić Vahidu bivšem članu BPS -Sefer Halilović i njegovom ISKLJUČENJU iz članstva BPS -Sefer Halilović , sa napomenom da će se na isti način postupiti sa bilo kojim članom BPS – Sefer Halilović koji ne postupa u skladu sa Programom i Statutom BPS -Sefer Halilović i odlukama organa stranke.

Gradski odbor BPS -Sefer Halilović Zenica ističe i poručuje da se samo na ovaj način mogu ostvariti svi zacrtani planirani izborni rezultati na predstojećim opštim izborima sa obavezom beskompromisnog obračuna sa svim koji ne poštuju Program i Statut BPS -Sefer Halilović i odluke organa stranke.

GRADSKI ODBOR BPS- SEFER HALILOVIĆ ZENICA



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno