Biznis

BOHA namještaj seli proizvodnju iz Zenice u Kakanj, Begagić odbija prozivke: odluka je ekonomske, a ne političke naravi

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BOHA namještaj seli proizvodnju iz Zenice u Kakanj, Begagić odbija prozivke: odluka je ekonomske, a ne političke naravi – Predstavnici BOHA namještaja održali su sastanak sa načelnikom Kaknja Nerminom Mandrom i njegovim suradnicima. Tema sastanka je moguća dislokacija pogona proizvodnje u općinu Kakanj, zbog nezainteresovanosti lokalnih vlasti za rješavanje problema s kojima se susreću, kako svi privrednici grada Zenice, tako i BOHA namještaj.

Općina Kakanj je putem administrativnih i poreskih olakšica otvorila vrata malim i srednjim preduzećima, što bi moglo poslužiti za primjer i ostalim gradovima. Ovom prilikom želimo izraziti zahvalnost načelniku i njegovom timu na izuzetnoj gostoprimljivosti i spremnosti na suradnju, naveli su.

– Volim ovaj grad zaista…al’ nemaš s kim pričati…svejedno im je kada bi sada otpustili sve radnike ili zatvorili firmu…svejedno im je što sva pamet ide van ove države…ne bi me iznenadilo sada još da nam kakve inspekcije natovare na vrat…samo su im njihove fotelje bitne…napisao je na svom FB profilu vlasnik Harun Begagić.

Nije trebalo ni nekoliko sati da FB profil kompanije BOHA bude “posjećen” od administratora “lažnih profila” koji su odmah ovakvu odluku privrednika, koji je naglasio da se ne radi o političkoj, nego isključivo poslovnoj odluci, napadnu prozivajući ga za “politikanstvo”. Ko je u pravu, najbolje vidite oko sebe.

-Želimo da nam svima bude bolje, politika me ne zanima, ustvari zanima me da bude na usluzi političarima. zato smo donijeli odluku koja ide u tom pravcu, da nam bude bolje i da radimo tamo gdje nam je bolje, rekao je Begagić za Zenicablog.

 

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno