Info

BiH protiv Grčke uživo sa Bilinog polja na Nova BH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Drugi meč kvalifikacija za odlazak na prvenstvo Evrope – BiH protiv Grčke uživo sa Bilinog polja na Nova BH

Zmajevi će se večeras pod vodstvom Roberta Prosinečkog na stadionu Bilino polje u drugoj utakmici kvalifikacija za EURO 2020. susresti s reprezentacijom Grčke.

U Zenicu stižu uvijek neugodni protivnici. To je selekcija koja nije briljirala ni u Ligi nacija. Upisali su tri pobjede i tri poraza, a gubili su od Mađarske, Finske i Estonije.

Našoj selekciji su uvijek pravili probleme, a u dosadašnjih devet mečeva imamo samo jednu pobjedu i to u eri Safeta Sušića kada smo u Zenici slavili sa 3-1. Pored toga Grčka ima četiri pobjede, a isto toliko mečeva je završeno bez pobjednika.

Grci na Bilino Polje dolaze u oslabljenom sastavu. Nedostaje im čak osam standardnih igrača prvog tima: Kostas Mitroglou, Kostas Manolas, Panagiotis Retsos, Kyriakos Papadopoulos, Vasilis Torosidis i Kostas Stafylidis, Petros Mantalos i Lazaros Christodoulopoulos.

Selektor Prosinečki otkrio je početnu ekipu koja će večeras istrčati na travnjak Bilinog polja. To su Ibrahim Šehić, Ermin Bičakčić, Toni Šunjić, Ervin Zukanović, Sead Kolašinac, Muhamed Bešić, Gojko Cimirot, Miralem Pjanić, Haris Duljević, Edin Višća i kapiten Edin Džeko.

Specijalnu emisiju pred drugu kvalifikacijsku utakmicu naše reprezentacije za EURO 2020. ne propustite pogledati od 20 sati u programu Nove BH. Sa stadiona Bilino polje uživo će se javiti Denis Huseinbegović i Adis Hadžić koji će sa svojim gostima napraviti dobar sportski uvod u meč koji starta u 20:45. Za komentar utakmice biće zadužen Sabahudin Baho Topalbećirević.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno