Zabava

BHRT: aplikacija iRadio mreža sa šest radio stanica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BHRT: aplikacija iRadio mreža sa šest radio stanica – Dragi naši prijatelji, saznajte prije ostalih. Drago nam je da se projektom BHRT iRadio možemo obratiti javnosti i saopštiti sjajne vijesti koje su nam uvijek, ali pogotovo u postojećoj situaciji, prijeko potrebne. Muzička produkcija na ovom projektu radi već neko vrijeme ali došao je dan koji smo čekali. iRadio mreža sa 6 radijskih stanica je u potpunoj funkciji na web stranici www.bhrt.ba u meniju UŽIVO. http://iradio.bhrt.ba/
Nadalje aplikacija BHRT iRadio za mobilne sprave je završena, plasirana na

App Store https://apps.apple.com/hr/app/bhrt-iradio/id1513493177
Google Play https://play.google.com/store/apps/details…
i omogućeno je besplatano preuzimanje sa navedenih platformi.

Info o radijskim stanicama:

Art radio emitira 24-satni program posvećen umjetničkoj-ozbiljnoj muzici, najvećim projektima i kompozitorima svih vremena. Srce radija čine popularna djela u cilju stvaranja novog slušateljstva i dodatne edukacije starijih ljubitelja navedenog žanra. Slogan: „Umjetnička muzika je hit“!

Dance radio emitira 24-satni program posvećen elektroničkoj plesnoj muzici od početka do danas. Akcent je na velikim hitovima koji su obilježili nastanak i razvoj navedenog žanra. Radio promovira sve ono što je aktuelno od muzičkih zbivanja na svjetskoj dance sceni. Slogan: „Radio uz koji plešemo“

Evergreen Radio emitira 24-satni program posvećen bezvremenskim hitovima strane i domaće produkcije. Na ovom radiju se slušaju arhivski-rijetki i drugi muzički projekti od najveće vrijednosti, koje je teško pronaći u izvornom obliku i kvalitetu. Evergreen radio je najromantičniji radio koji nas podsjeća na vrijeme nevinih ljubavi i mladalačkih ideala. Slogan: „Nezaboravni hitovi“!

Naš Radio (100% BiH) emitira 24-satni program posvećen muzici BiH. Naša misija je jačati, održati i nastaviti izgradnju BiH muzičke scene te podržati autore koji će dobiti svoj prostor za promociju kvalitetnih projekata. Naš radio zadržava pravo i obavezu očuvanja vrijednosti te ćemo u tom kontekstu prezentirati samo kvalitetnu muziku. Slogan: „Naš radio, naša muzika.

Sevdah radio emitira 24-satni program posvećen narodnoj muzici sa akcentom na Sevdah. Značajan dio programa obuhvata jedinstveno blago muzičkog arhiva BHRT. Slogan: „Muzika koja ima dušu“ govori sve.

Jazz.Ba radio emitira 24-satni program posvećen najkvalitetnijem džezu sa domaće i svjetske muzičke scene. Džez nije samo muzika nego i način življenja. Slogan: „Sve boje džeza na jednom mjestu“!



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno