Info

Bh. voz od četvrtka iz Sarajeva vozi prema Čapljini s vezom prema Neumu i Makarskoj

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bh. voz od četvrtka iz Sarajeva vozi prema Čapljini s vezom prema Neumu i Makarskoj – Brzi putnički voz Sarajevo-Čapljina-Sarajevo, uz polazak u 16:26 sati iz Sarajeva za Čapljinu, i lokalni putnički voz Sarajevo-Konjic-Sarajevo, uz polazak u 15:49 sati iz Sarajeva za Konjic, od 8. juna će ponovo biti u redovnom saobraćaju Željeznica Federacije BiH.

Redovni brzi voz iz Čapljine polazit će svakog jutra u 05:52 sati, a u Sarajevo će stizati u 08:32 sati. Polazak iz Sarajeva prema Čapljini je u 16:26 sati, a u Čapljinu će stizati u 19 sati.

Lokalni voz iz Konjica polazit će svakog jutra u 05:19 sati, a u Sarajevo će stizati u 06:42, dok je iz Sarajeva prema Konjicu polazak u 15:49 sati. Voz će u Konjic stizati u 17:12 sati.

Sezonski voz na relaciji Sarajevo-Čapljina-Sarajevo, s vezom prema Neumu i Makarskoj, saobraćat će od 15. juna do 31. augusta ove godine. Iz Sarajeva će polaziti svakog jutra u 07:01 sati, a u Čapljinu će stizati u 09:35. Voz će iz Čapljine polaziti svaki dan u 19:25, a u Sarajevo će stizati u 21:59 sati.

Putnike će na željezničkoj stanici Čapljina čekati autobusi kojima se mogu prevesti do Neuma i Makarske. Povratna autobuska veza do Neuma je svakodnevna, dok je autobuska linija prema Makarskoj obezbijeđena samo u odlasku iz Čapljine.

Vozovi koji povezuju Sarajevo i Čapljinu, sa zaustavljanjima u Konjicu i Mostaru, pružit će putnicima vrhunski komfor koji nude Talgo garniture. Rezervacija i karte za sve destinacije, uključujući i veze za Neum i Makarsku, moći će se kupiti na svim prodajnim mjestima ŽFBiH.

klix.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno