Nogomet

Bh. reprezentacija nogometaša – beskućnika otputovala na turnir u Bugarsku

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BH. Reprezentacija nogometaša – beskućnika otputovala na turnir u Bugarsku: Posljednja provjera pred početak SP-a u Glasgowu – BH. Reprezentacija nogometaša – beskućnika danas je u organizaciji MFS – EMMAUS-a krenula na Međunarodni turnir u Bugarsku u okviru posljednjeg okupljanja pred odlazak na Svjetsko prvenstvo igrača – beskućnika 2016. koje se održava ove godine od 10- do 16. jula u Glasgowu, i koje je ujedno posljednja provjera za igrače i prilika za uigravanje. Turnir se održava u Sofiji, i traje do nedjelje.

Nakon osvojenog historijskog srebra na Svjetskom prvenstvu u Čileu za nogometaše  – beskućnike, Reprezentacija Bosne i Hercegovine počela je sa pripremama za Homeless World Cup 2016 još u aprilu ove godine. Najbolji rezultat Reprezentacije BiH do sada je osvojeno drugo mjesto na SP u Čileu 2014. godine.
Pravilo za sve reprezentacije je promjena kompletne ekipe svake godine, a BiH će ove godine predstavljati Asmir Mehić, Danijel Kolanović, Eldin Baraković, Mehmed Baščelić, Jovan Malinović, Sejfo Beganović, Sefer Halilović i Esmin Mehanović.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno