Nogomet

Bh kadetkinje treniraju u Zenici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bh kadetkinje treniraju u Zenici – „U-17“ reprezentativke Bosne i Hercegovine okupile su se juče u Trening centru NS/FS BiH u Zenici gdje će trenirati do petka, 10. februara.

Ovo je prvo okupljanje bh kadetkinja u sklopu priprema za Elitnu rundu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a selektor Ilija Lucić je zadovoljan trenutnom kondicijom igračica:

„Posebno nas raduje što su sve pozvane igračice došle, iako pripreme nisu u UEFA terminu. Juče smo radili pojedinačna testiranja reprezentativki, a jutros trening. Zadovoljni smo kako djevojke ispunjavaju svoje obaveze. Vrijeme nas je danas poslužilo i radimo u dobrim uvjetima.“

Selektor ističe da je i konkurencija u timu pojačana:

„Iskoristili smo priliku da pozovemo i nekoliko novih igračica. Ima interesantnih i sigurno će biti priključene timu i na narednim okupljanjima.“

Naše kadetske reprezentativke će danas u 16.00 sati odraditi još jedan trening, dok su sutra na rasporedu dva, u 10.00 i 16.00 sati.

nfsbih.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno