Zabava

BH Festival YouTubera sa Sajjrom, subota 23. decembra u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” od 13 do 17 sati

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

BH Festival YouTubera sa Sajjrom, subota 23. decembra u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” od 13 do 17 sati – Neformalna grupa građana (Mahir Kadrić, Adisa Đulan, Mirsad Poljo, Senahid Ramić i Jasenka Bitić-Ramić), organizira se prvi susret za ljubitelje društvenih mreža, “BH Festival YouTubera sa Sajjrom”.

Naime, na pozornici u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici, Zeničankama i Zeničanima, ali i svim drugim ljubiteljima i fanovima, predstavit će se najpopularniji regionalni YouTuberi, osobe koje na svojim kanalima imaju po nekoliko stotina hiljada pratilaca, te publiku širom svijeta.

Pored najpopularnijih YouTubera, a među njima su Moover, Kim Videos, Edin Creations, Imperator, LV Studio, Vanimy, Omco, Meca, Nedim Lepić, Balkan Alert, na bini će se predstaviti i Plesna škola “Nour”, Mehdi Žigo, te DJ-evi, DJ Elex i DJ Erx.

Ovaj dosad neviđeni spektakl se po prvi put organizuje u Zenici, a prije nešto više od mjesec dana u Sarajevu je održan veliki YouTube Fest, na kojem je prisustvovalo nekoliko hiljada ljubitelja ove vrste zabave, što organizatorima daje za pravo da najave veliki broj fanova i ljubitelja ovih kreativnih mladih internet senzacija.

BH Festival YouTubera sa Sajjrom, održat će se u subotu, 23. decembra 2017. godine u Gradskoj areni “Husejin Smajlović” u Zenici u periodu od 13 do 17 sati.

Ulaznice po cijeni od 8,00 KM možete nabaviti u Gradskoj Areni na dan Festivala, kao i u Caffe baru “Hennessy” i Caffe-u “Slatko ćoše”.

Vidimo se na najvećem Festivalu YouTubera u regiji! Preuzeto sa TNT



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno