Biznis

Bezbrižno putujte uz „Roaming kao kod kuće“

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bezbrižno putujte uz „Roaming kao kod kuće“- Odlična vijest za sve korisnike koji planiraju boravak u zemljama Zapadnog Balkana!

Na putovanju iz BiH u Srbiju, Crnu Goru, Svjevernu Makedoniju, Albaniju i Kosovo za komunikaciju mobilnim telefonom od 1. jula više ne morate plaćati dodatne naknade kako biste koristili usluge roaminga, jer možete uživati u „roamingu kao kod kuće”!

Vaši pozivi (na mobilne i fiksne telefone), tekstovne poruke (SMS) i podatkovne usluge naplaćuju se po domaćim tarifama, tj. plaćate istu cijenu kao unutar svoje zemlje.

To se pravilo primjenjuje i na sve pozive ili tekstovne poruke koje primite dok ste u inozemstvu – u roamingu se primanje poziva ili poruka ne naplaćuje dodatno, čak ni ako osoba koja vas zove ima drugog operatora.

Na isti način će i državljani pomenutih zemalja, tj. korisnici drugih operatora iz tih zemalja, biti u mogućnosti koristiti određene usluge na teritoriji BiH po uslovima kao da se nalaze u matičnoj zemlji.

Pravila, cijene i količine maloprodajnih mobilnih usluga koje BH Telecom korisnici mogu koristiti u pomenutim zemljama su detaljno opisane u uslovima korištenja usluge „Roaming kao kod kuće“ i dostupni su ovdje.

Napomena:

–  Prilikom pristupa internetu u roamingu, a kako bi se spriječile moguće zloupotrebe, postoji mogućnost ograničavanja korištenja prijenosa podataka po domaćim cijenama. Ta ograničenja zavise od korisničke tarife, opcije ili dokupa. Ukoliko korisnik prekorači dozvoljeni limit podatkovnog saobraćaja, BH Telecom ima pravo onemogućiti postpaid korisnicima daljnje korištenje mobilnog interneta s ciljem sprečavanja neželjenih troškova za korisnike. Kod prepaid korisnika prekoračenje limita data saobraćaja naplaćivat će se s online računa.

Surfanje na odmoru nikada nije bilo laše i povoljnije! Uživajte maksimalno uz „Roaming kao kod kuće“!

Moja priča. BH Telecom



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno