Info

Bez promjena vremena početkom augusta

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bez promjena vremena početkom augusta – Meteorolozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda u prognozi za naredne sedmice navode da velikih promjena vremena u Bosni i Hercegovini neće biti.

Prema njihovim prognozama, temperature zraka početkom narednog mjeseca dosezat će 32 stepena Celzijusa na jugu zemlje, a padavina neće biti.

”Pogledom na dostupne i sinoptičke karte uočava se, kako se vremenske prilike neće znatnije promijeniti do kraja ovog, ali i početkom sljedećeg mjeseca. Početkom augusta moguće su nešto malo niže maksimalne temperature zraka uz blago povećanje oblačnosti. Izgledi za kišu u ovom periodu su mali”, navode meteorolozi.

Jutarnje temperature zraka kretat će se u rasponu od 12°C do 17°C u Bosni, a na jugu zemlje do 23°C. Temperature zraka tokom dana u Bosni bit će od 24°C do 30°C, a u Hercegovini do 32°C, saopćeno je.

N1



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno