Biznis

Besplatno učešće na konferenciji u Sloveniji

Besplatno učešće na startup konferenciji u Sloveniji
Besplatno učešće na startup konferenciji u Sloveniji
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Besplatno učešće na startup konferenciji u Sloveniji – Svi koji imaju kvalitetne ideje i žele pokrenuti novi posao mogu do 15. aprila aplicirati za učešće na PODIM konferenciji koja će se održati od 11. i 12. maja ove godine u Sloveniji. Svake godine ovaj događaj privuče više od 600 posjetilaca iz više od 10 zemalja uz više od 80 priznatih govornika, kao i investitore iz cijelog svijeta a priliku za potpuno besplatno učešće dobiće 30 pokretača i pokretačkih timova iz BiH zahvaljujući Centru za evropsku perspektivu (CEP), organizatorima PODIM konferencije, i ABC Acceleratoru, jednom od najvećih startup hub-ova u CEE regionu.

“Dodatne investicijske prilike u Sloveniji za bh. startup-e bit će predstavljene na specijalnom PODIM pred-eventu, čiji je domaćin HUB387, a koji će se održati 8. aprila u prostorijama ACADEMY387. Na ovom eventu bit će predstavljene i najnovije vještine i metodologije iz poduzetništva, kao što su generisanje poslovnih modela, Lean startup, Pitching Presentations i ‘Šta znači biti i imati startup’”, kažu iz HUB387.

“Poseban besplatni i all-inclusive 3-dnevni paket za bh. startup-e i njihove mentore uključuje:

Organizovani transport autobusom do PODIM konferencije iz BiH uz sakupljanje putnika u većim gradovima između Mostara i Gradiške, polazak iz BiH na dan 10.05., sa povratkom 13.05.2016.

Tri noćenja u Sloveniji – smještaj obezbijeđen od 10. do 13.05.2016. Sudjelovanje na PODIM konferenciji, što uključuje i organizovane sastanke sa investitorima. Post-konferencijski u Jable dvorcu u Ljubljani i posjeta ABC Acceleratoru”, dodaju iz HUB387.

“Rok za prijavu je 15. april 2016! Svi zainteresovani startupi i startup timovi iz BiH trebaju popuniti aplikaciju koja se sastoji iz dvakoraka: popuniti podatke o timu i članovima tima, aplicirati za PODIM Challenge, investicijski dio konferencije i pitching natjecanje za startup-e u začeću koji su u potrazi za seed investicijama. Oficijelni jezik PODIM konferencije je engleski. Ukoliko broj aplikacija bude veći od broja omogućenih specijalnih ponuda (30), prioritet će imati one startup kompanije koje su bolje procijenjene od strane PODIM Challenge predselekcijskog komiteta”, pojašnjavaju, ističući i važnost učešća u pred-eventu:

“U petak, 8. aprila 2016., od 15:00h to 19:00h, bit će održan poseban PODIM pred-event za sve startupe koji su zainteresovani za nova znanja, kao i investicijske i networking prilike u Sloveniji.

HUB387, informacijsko-tehnološki park koji kreira novu generaciju IT poslovnog okruženja i gradi snažnu i energičnu IT zajednicu u Sarajevu, domaćin je eventa pod nazivom “Investicijske i razvojne prilike za BiH startup kompanije u Sloveniji i Alpsko-Jadranskom regionu!” Učešće je besplatno, ali je registracija obavezna!” napominju, dodajući da je aplikacije moguće popuniti OVDJE.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno