Zenica

Besplatni pregled: pregled na melanom kože

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Besplatni pregled: pregled na melanom kože – Institut za zdravlje i sigurnost hrane u saradnji sa Kantonalnom bolnicom Zenica, a povodom svjetskog dana borbe protiv malignih melanoma kože organizuje BESPLATNI PREGLED – SCREENING – PREGLED NA MELANOM KOŽE”.

Zbog nepromišljenog ponašanja na suncu, štetnih posljedica pretjeranog izlaganja UV zračenju na zdravlje, kao i važnosti pregleda mladeža, te zbog činjenice da MELANOM, kojeg često nazivaju tihim ubicom, najzloćudnijim tumorom kože

POZIVAMO STANOVNIKE ZENICE DA SE PRIJAVE NA BESPLATNE PREGLEDE!

Svi zainteresovani građani mogu se na besplatan pregled melanoma kože prijaviti pozivom na broj telefona 032/448-041, i to u sedmici od ponedjeljka 29. maja do petka 02. juna, u vremenu od 10 do 12 sati.

Pregledi će uslijediti u sedmici nakon toga, od ponedjeljka 5., do petka 9. juna, u suterenu Doma zdravlja/Poliklinike od 12 do 14 sati.

Za sve dodatne informacije naši stručnjaci, osoblje i uprava, stoje vam na raspolaganju.Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno