Biznis

Besplatan kurs engleskog

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Udruženje građana „Centar za lični i profesionalni razvoj“ u saradnji sa Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona El Roi sprovodi kurs engleskog jezika u Zenici koji je besplatan, kao i međunarodno priznati certifikat koji se dodjeljuje na kraju istog.
Ono što je važno napomenuti je to da polaznici, koji spadaju u zakonom definisane kategorije socijalno ugroženih lica, dobijaju knjige od nas besplatno. Svi građani koji nemaju status socijalno ugroženih lica mogu također da se priključe nastavi na našim kursevima uz samostalno finansiranje udžbenika u iznosu od 27 km.
Kurs se sastoji od ukupno 9 nivoa a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem. Nastava se izvodi na Mašinskom fakultetu u Zenici.

Svi polaznici će edukaciju i Međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja kako u Bosni i Hercegovini tako i van granica naše države. Certifikat je moguće upisati u radničku knjižicu.
Pomenuti projekat se istovremneo implementira u 35 zemalja svijeta i prikupljena sredstva od mjesečnih članarina odlaze u fondove za socijalno ugroženu djecu širom svijeta.

Prijave su u toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra: www.centarlpr.com

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno