Ljudi

Belmin Pašalić

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Naš sugrađanin, bokser Belmin Pašalić nastupa 15. marta u sklopu prvog kola Federalne lige BIH u Banovićima. Prema najavama, na ovom prvenstvu će se okupiti oko 300 boksera iz cijele države. Belmin (20) je rođen i trenira u Zenici, ali nastupa za Bokserski klub “Bihać”, nakon svojih nastupa za BK Čelik i BK Slobodu iz Tuzle.

– Zbog finansijskih okolnosti sam promijenio sredinu za koju nastupam, te se nadam boljitku u ovom klubu. Nastupam u kategoriji do 75kg i u toj kategori nikada nisam bio poražen. Svejedno mi je ko će mi biti protivnik, znam samo jedno da na kraju želim izaći kao pobjednik, rekao nam je Pašalić.

On se zahvalio bratu Fadilu koji mu je pomagao u pripremama, kao i momcima iz kik boks kluba “Panter”, koji su mu omogućili sparing partnere i prostor za vježbu.

posebno se zahvaljujum prvom “Panteru” Adisu Dadoviću i nadam se da ću primjeniti sve naučeno i osvijetlati obraz svom gradu na predstojećem takmičenju, rekao nam je Pašalić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno