Zenica

Bazeni Crkvice u četvrtak besplatno za kupače

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bazeni Crkvice u četvrtak besplatno za kupače – Od četvrtka bazeni u Crkvicama počinju sa radom. U Javnom preduzeću za upravljanje i održavanje sportskih objekata u čijem sastavu se nalaze i bazeni završili su sve pripreme i u četvrtak bi bazeni trebali primiti prve kupače.

U srijedu će biti punjenje bazena vodom i s obzirom na pozitivne meteorološke prognoze u ovom preduzeću se nadaju da će u četvrtak bazeni početi sa radom u punom kapacitetu.

Tradicionalno prvi dan početka rada, ulaz na bazen bit će slobodan za sve one koji dođu.

U ovom preduzeću su napravili dodatne napore tokom proteklih mjeseci kako bi dodatno unaprijedili uslove na bazenima, a i u svim ostalim segmentima, posebno ugostiteljstva, što znači da posjetioce očekuju velika iznenađenja.

Cijene ulaznica ostaju nepromjenjene u odnosu na prošlu godinu i dnevna karta iznosi 4 KM za odrasle, odnosno 2 KM za djecu do 15 godina, a poludnevna poslije 15,00 sati je u pola jeftinija.

S obzirom na iskazani veliki interes prošle sezone za kupanje na bazenima, u javnom preduzeću očekuju da bi ove sezone ta posjeta mogla biti još bolja s obzirom na sve napore koje čine kako bi poboljšali uslove boravka na bazenu.

Bazeni će raditi svakodnevno od 10,00 do 19,00 sati.

N.GliboStrogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno