Nogomet

Baždarević: volio bih da Belgija nije nosioc grupe

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Mehmed Baždarević zadovoljan je žrijebom za kvalifikacije za svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

BiH će igrati u kvalifikacionoj grupi “H” sa selekcijema Belgije, Grčke, Estonije i Kipra, a Baždarević je za Feni istaknuo da je grupa dobra, ali da sigurno neće biti lako.

– Moram reći da sam želio dobiti neke druge protivnike, a ne ove s kojima smo igrali u posljednjim kvalifikacionim ciklusima, ali u svakom slučaju moram biti zadovoljan. Mogli smo dobiti lakšu, ali i težu grupu. Belgija je sigurno apsolutni favorit grupe, ali mi ćemo sami odlučivati svoju sudbinu – izjavio je Baždarević.

Dodao je da bi mu bilo draže da je kao nosioce grupe dobio Engleze ili Italijane s kojima nismo igrali, ali da je u svakom slučaju grupa odlična, te da je na Savezu i reprezentaciji da se za taj ciklus pripremi na najbolji mogući način.

– Ako budemo pravi, možemo tražiti svoje mjesto na svjetskom prvenstvu – zaključio je selektor nogometne reprezentacije BiH.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno