Zenica

Batonovi muhabeti

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Klub paraolimpijskih sportova „BATON“ Zenica je počeo sa novom sezonom realizacije projekta pod nazivom „BATONOVI MUHABETI“.

Cilj projekta je da što veći broj ratnih vojnih i civilnih invalida tokom zimskog perioda okupimo, te uz zajedničko druženje (muhabet) upriličimo druženje sa ljudima iz kulturnog, javnog, političkog, sturčnog, vjerskog i drugog života Bosne i Hercegovine.

Projekat je otvorio pomoćnik načelnika Gradske uprave Zenica za boračko-invalidsku zaštitu gosp. Nihad Rešić i zaželio uspješan rad, i istakao da će i Grad Zenica i ove kao i prethodnih godina podržati realizaciju ovog projekta koji uspješno traje od 2011. godine,

Gost na muhabetima je bio mr. sc. psihologije Sedin Habibović zaposlen u Zavodu za bolesti ovisnosti ZDK.

Okupljenim ratnim i civilnim invalidima uz prezentaciju, postavljanje pitanja i neformalnom razgovoru mr. Habibović predstavio je oblike stresa, razloge nastanka, te načine i terapije kojima se stres uspješno liječi.

BATON PRESS



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno