Nogomet

Barać potpisao za Čelik, već stigao na Zlatibor

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Samo pet dana nakon što je napustio Čelik i vratio se u Sinj zbog nedobijanja radne dozvole i nepotpisivanja ugovora sa kubom s Bilinog polja, crno-crveni su danas konačno riješili papirologiju za Stipu Baraća. Ovaj 30-godišnji fudbaler će u Zenici provesti godinu dana s opcijom produženja ugovora. Barać je na Bilino polje stigao 2012. godine, odigravši odlično sezonu i po u crno-crvenom dresu, da bi zbog problema s radnom dozvolim morao napustiti BiH, te je svoju karijeru nastavio u NK Hrvace.

Uz insistiranje  Borisa Pavića, u ovom prelaznom periodu Barać je ponovo došao na Bilino polje, ali i poslije dvije sedmice treniranja nije dobio ugovor, te mu nije bila riješena radna dozvola. Ipak, angažmanom klupske administracije riješen je problem za trenera Čelika, koji još u svome rosteru želi krilnog i centralnog napadača, čime bi i kompletirao igrački kadar pred početak naredne sezone. Stipe Barać je več stigao na Zlatibor i pridružio se ekipi Čelika. 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno