Biznis

AXOR: Tuširanje pod puderastim vodenim plaštom

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AXOR: Tuširanje pod puderastim vodenim plaštom – Temperaturu vode za tuširanje najčešće biramo u skladu sa vremenskim uslovima. Ljeti volimo da se rashladimo, a zimi naparimo kupatilo dok se ne ugrijemo dovoljno.

Ipak, ima nešto što nam uvijek prija – savršeno nježan i raspršen mlaz vode. Upravo ta želja bila je podsticaj inžinjersko-tehničkom timu AXOR-a za kreiranje inovativne PowderRain tehnologije usponskih tuševa.

Mikromlaznice raspršuju kapljice tako da se mlaz ne odbija od tijela, stvarajući osjećaj svilene kiše. Preko hiljadu gusto raspoređenih mikro mlaznica koje disk AXOR 350 1jet tuša posjeduje olakšava ispiranje sapunice, pa je ovakvo tehnološko unapređenje pogodno i za brzo tuširanje kada nam dinamičan životni tempo ne dozvoljava drugačije.

Spoj avangardnog dizajna i moderne tehonologije koji nam dolazi iz Hansgrohe Grupe pruža osjećaj koji nam je potreban u domu – dugotrajan kvalitet koji se jednostavno prilagođava potrebama i željama svih članova porodice.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno