Zabava

Avanturistička drama “Zvijer” sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi u kinima!

Podijeli ovu vijest:

Zadovoljstvo nam je da vas obavijestimo da je od 25. avgusta, na redovnom repertoaru naših kina, avanturistička drama – triler “ZVIJER” (BEAST), sa Idrisom Elbom u glavnoj ulozi.

U ovom napetom i nesvakidašnjem ostvarenju reditelja Baltasara Kormákura imat ćemo priliku da gledamo borbu jednog čovjeka za svoju porodicu, za opstanak i goli život.

Uz fantastične predjele Južne Afrike, egzotičan biljni i životinjski svijet, film „ZVIJER“ na najiskreniji način predstavlja nam nagon za preživljavanjem, dramu koja se odvija u čovjeku dok pokušava da zaštiti svoju djecu, a sa druge strane nagonsku potrebu divlje zvijeri da po svaku cijenu bude neprikosnoveni vladar divljine.

Ponekad je šuštanje u žbunju zaista čudovište.

U novom, uznemirujućem trileru Idris Elba (Paklene ulice- Hobs i Šo, Odred otpisanih) glumi oca koga, zajedno sa njegove dvije kćerke, progoni ogromni lav odmetnik, u namkeri da dokaže da u savani može biti samo jedan predator na vrhu lanca ishrane.

Dr Nejt Danijels (Elba) koji je nedavno postao udovac, sa kćerkama odlazi na dugo planirano putovanje u Južnu Afriku, gdje je prvi put sreo svoju ženu, u rezervat za divljač kojim upravlja Martin Betls (serija Ruska lutka, Grdana), stari porodični prijatelj i biolog za divlje životinje. Ali ono što počinje kao putovanje iscjeljenja prerasta u strašnu borbu za opstanak kada počne da ih uhodi lav, koji je preživio napad krvožednih lovokradica i zbog toga sve ljude vidi kao neprijatelje.

Od četvrtka 25. avgusta film „ZVER“ već možete naći na redovnom kino repertoaru.

Trejler filma možete pogledati putem linka:

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno