Zenica

Asocijacija “Fatma” priredila predramazansko predavanje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Već tradicionalno, Asocijacija „Fatma“ Zenica organizuje predramazansko predavanje s ciljem primjerenog obilježavanja dolaska „najdražeg gosta“ i podsjećanja na svekolike blagodati ovog mubarek mjeseca.

Sinoć je gost predavač je Ramazanskih muhabeta zeničke “Fatme” bio Muhamed ef. Velić – autor, publicista i analitičar vjersko-kulturne i društveno-političke zbilje. Cijeneći misiju Asocijacije „Fatma“ koja u središtu svojih aktivnosti ima ženu/ majku kao fundament porodice i društva, ef. Velić je značajan dio predavanja posvetio i specifičnim pitanjima koja se tiču žene..
Prisutnima se obratila i Selvedina Sarajlić-Spahić, iz uloge predsjednice Fatme  ZDK, ali i iz uloge ljekara, te dala praktične savjete kad je u pitanju zdravlje i post, uputivši svim prisutnim ženama poruku o važnosti vođenja brige o vlastitom zdravlju.

Izvor: rtvze.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno