Nogomet

Asim Hrnjić i Nijaz Hrustanović asistirat će Kemalu Hafizoviću

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Asim Hrnjić i Nijaz Hrustanović asistirat će Kemalu Hafizoviću – Nogometaši Čelika posljednji su krenuli s pripremama za narednu sezonu, novi šef struke Kemal Hafizović prije sedam dana krenuo je s pripremama za narednu sezonu u kojoj će ponovo glavni cilj biti opstanak u Premijer ligi.

Zeničani su u ovom prelaznom roku ostali bez pola ekipe, koja je prošle sezone uspjela napraviti veliki poduhvat, te izboriti opstanak u Premijer ligi. Klub s Bilinog Polja definitivno i kasni sa rješavanjem igračke križaljke, a po riječima predsjednika kluba taj segment bi trebao da bude riješen do kraja ove sedmice.

Danas je konačno i zvanično kompletiran stručni štab Čelika za narednu sezonu, novom šefu struke Kemalu Hafizoviću asistirat će Asim Hrnjić, te Nijaz Hrustanović, koji će voditi brigu o golmanima.

Hrustanović je dugi niz godina zaposlenik kluba, te je radio skoro sa svim trenerima u seniorima, dok je Hrnjiću ovo prvi angažman u Čeliku kao trener. On je sa dosta uspjeha trenirao omladince u Školi nogometa “Tempo Sport” iz Zenice, a sada će se okušati i kao trener u prvoj ekipi Čelika.

U narednim danima očekuje se i zvaničan potpis novih ugovora s Aldinom Šišićem, Harisom Hećom i Fenanom Salčinovićem, na korak od povratka u Čelik je i Anel Dedić, koji trenira s ekipom, ali još nije potpisao ugovor. Još nije jasna situacija oko Harisa Dilavera, na čije usluge novo rukovodstvo i novi stručni štab najozbiljnije računa.

sportzdk.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno