Politika

Asim Ako Musić: rekonstrukcija Prusačke ulice u MZ Pišće

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Asim Ako Musić: rekonstrukcija Prusačke ulice u MZ Pišće – Ovim putem vas obavještavamo da je u toku rekonstrukcija Prusačke ulice u MZ Pišće, Zenica. Ova ulica je uslijed višegodišnjeg prokopavanja od strane raznih subjekata (vodovod, el. distribucija, kablovski operateri), te usljed vremenskih uslova, prilično propala, te je rekonstrukcija koja se vrši ovih dana prva u proteklih 40 godina.

Za rekonstrukciju ove ulice zasluge pripadaju Asimu Musiću, nezavisnom vijećniku u gradskom vijeću, koji je početkom ovoga mjeseca putem vijećničkog pitanja pokrenuo inicijativu za rekonstrukciju ove ulice, te uvaženom gradonačelniku Zenice Fuadu Kasumoviću, v.d. pomoćniku gradonačelnika za ekologiju, komunalne i inspekcijske poslove Sabiri Helvidi i uposleniku gradske uprave Harisu Ibrahimagiću, koji su kao što se može zaključiti ekspresno reagovali i odgovorili na ovu inicijativu, te ispred Gradske uprave bez ikakvog odlaganja obezbjedili sve potrebne finansijske i druge uvjete za izvođenje radova u vezi rekonstrukcije ove ulice.

Također, danas, 26.10.2017. godine, nezavisni vijećnik Asim Musić obišao je gradilište, te je popričao sa vrijednim radnicima i stanovnicima ove ulice, koji nisu krili oduševljenje dosadašnjim akcijama provedenim od strane nezavisnog vijećnika Asima Ake Musića i gradonačelnika Zenice Fuada Kasumovića.

Press Služba nezavisnog vijećnika Asima Ake Musića



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno