Politika

ASDA Zenica – Saopćenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Dana 21.04.2018. godine u Domu kulture u Maglaju održana je Izborna skupština Općinske organizacije Stranke demokratske aktivnosti ASDA Maglaj. Izbornoj skupštini prisustvovala je delegacija Kantonalnog odbora ASDA Zeničko-dobojskog kantona koju je predvodio predsjenik, mr. Ramo Isak.

Delegati Izborne skupštine izabrali su nove članove Izvršnog odbora. Za predsjednika Općinske organizacije ASDA Maglaj jednoglasno je izabran gosp. Enes Imamović, a za zamjenika predsjednika mr. Kenan Hasanić.

Predsjednik Isak dao je punu podršku izabranim članovima Izvršnog odbora, kao i izabranom predsjedniku i zamjeniku predsjednika ASDA Maglaj. Istakao je da ASDA BiH, kao demokratska stranka centra, zadobija sve veće povjerenje javnosti i svakodnevno uvećava svoje članstvo.

Programske aktivnost Kantonalnog odbora ASDA Zeničko-dobojskog kantona provodiće se kontinuiranim planskim radom na terenu među građanima. Od novoizabranog rukovodstva ASDA Maglaj očekuje se maksimalan angažman koji će doprinijeti da Stranka demokratske aktivnosti na predstojećim općim izborima bude nezaobilazni faktor u formiranju vlasti na svim nivoima Bosne i Hercegovine, a posebno u Zeničko-dobojskom kantonu.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno