Politika

ASDA – saopćenje za javnost

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Sinoć je u Visokom u velikoj Sali hotela “Piramida Sunca” održana Izborna skupština Općinske organizacije Stranke demokratske aktivnosti ASDA Visoko. Delegati Izborne skupštine izabrali su nove članove Izvršnog odbora, za predsjednika Općinske organizacije ASDA Visoko jednoglasno je izabran gosp. Dario Pekić, a za podpredsjednika gosp. Almir Bitić. Izbornoj skupštini je prisustvovala delegacija predsjedništva ASDA BiH, koju je predvodio predsjednik Nermin Ogrešević.

Prigodne pozdravne govore održali su predsjednik Kantonalnog odbora Zeničko-dobojskog kantona, mr. Ramo Isak i predsjenik ASDA BiH mr. Nermin Ogrešević. U svečanom dijelu Skupštine novoizabranom predsjedniku Pekiću čestitke su uputili i načelnica Općine Visoko, gospođa Amra Babić, predsjedavajući Općinskog vijeća Visoko, gosp. Bajro Fejzić, savjetnica načelnice Dinka Omanović, i drugi mnogobrojno prisutni gosti i zvaničnici.

Predsjednik Ogrešević je dao punu podršku izabranim članovima Izvršnog odbora, kao i novoizabranim predsjedniku i podpredsjedniku ASDA Visoko, uz konstataciju da je ASDA BiH demokratska stranka, koja se iz dana u dan sve više širi i jača i koja će na predstojećim općim izborima predstavljati nezaobilazni faktor u formiranju vlasti na svim nivoima Bosne i Hercegovine.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno