Biznis

AS Holding virtualni sajam inovacija – VirtuAS Innovation World

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AS Holding virtualni sajam inovacija – VirtuAS Innovation World – Poštovani prijatelji i poslovni partneri, zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo da posjetite AS Holding virtualni sajam inovacija – VirtuAS Innovation World. Imate priliku da premijerno pogledate sajamske štandove i inovativne proizvode naših članica, tako što ćete kliknuti na idući link: https://virtuas.asholding.ba/ .

Drago nam je da Vama prvima premijerno možemo pokazati finalne rezultate našeg truda i zalaganja u vrijeme najvećih izazova i svjetske krize. Nadamo se da će oni poslužiti kao motivacija za dalji rad i pozitivno razmišljenje i Vama i svim drugim domaćim proizvođačima, davaocima usluga, medijima i ukupnoj domaćoj privredi.

AS Holding i njegove članice imaju viziju stvaranja nutritivno bogatih proizvoda visoke vrijednosti kojima će se naši konzumenti oduševljavati. Naši brandovi uvijek će biti proizvedeni uz veliko zalaganje i ljubav.

Ovim putem Vas pozivam da posjetite AS Holding virtualni sajam inovacija – VirtuAS Innovation World.

Tamo, na sajamskim štandovima možete naći više informacija o većini ovih proizvoda. Pored toga, pozivamo Vas da u projekcijskoj dvorani sajma premijerno pogledate i naš novi korporacijski video. U posebno rezervisanom prostoru AS Innovation challenge, inovativni studenti mogu davati prijedloge za nove projekte i proizvode i tako učestvovati na izboru najboljih studenata za pohađenje dvomjesečne studentske prakse na nivou korporativnog upravljanja u AS Holdingu.

https://virtuas.asholding.ba/

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno