Biznis

ART PROJEKT: ELASTIČNI PLAFONI za savremen izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
ART PROJEKT: ELASTIČNI PLAFONI za savremen izgled Vašeg doma ili poslovnog prostora – Šta su elastični dekorativni plafoni!? U pitanju je vrsta spuštenog plafona koji može da vrši više funkcija u Vašem prostoru: može da snizi previsoku tavanicu, sakrije instalacije koje su na njoj postavljene ili dekoriše prostor po Vašoj želji.
Kao dekorativni element može da odgovori praktično na svaki zahtjev, ostavlja izuzetno lijep i prijatan utisak i daje potpuno novu dimenziju Vašem prostoru jer stvara efekat staklene površine u odabranom dizajnu i boji. Potpuno je ravnomjeran, otporan na deformacije, ne zahtjeva farbanje, a idealno je rješenje i za prikrivanje nepravilnosti, pukotina i fleka od vode.
Svaki elastični dekorativni plafon može biti jedinstvenog oblika – ravnog, ovalnog, lučnog, okruglog, savijenog ili višeslojnog. Veoma je lak i ne opterećuje tavanicu postojeće prostorije, a u njega je moguće montirati i svjetlosne i ventilacione sisteme.
Može se koristiti u svim vrstama javnih prostora, privatnim stanovima, a posebno na mjestima koja zahtjevaju apsolutnu čistoću ili sterilnost. Vrlo je pogodan i za male prostore jer je prekriven reflektujućom folijom koja vizuelno uvećava male enterijere.
Održavanje je veoma jednostavno, pa površinu plafona možete sami očistiti koristeći vodu i blagi agens.
Vaše je da odaberete boju ili sliku, a ostalo je naša briga!


Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno