Kultura

Ars Centar – koncert za roditelje i prijatelje

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ars Centar – koncert za roditelje i prijatelje – Učenici muzičkog odsjeka Ars Centra održali mini koncert za roditelje i prijatelje škole – Poslije čarobne Večeri baleta koju je publici u BNP-u priredio Ars Centar prije nekoliko dana, sinoć je ponovno Ars tim organizovao lijepo druženje u prelijepom prostoru Cabaret cluba. Naime, učenici Osnovne baletne i muzičke škole, te učenici Muzičkih radionica Ars Centra, roditeljima i prijateljima ove škole pokazali su šta su to na muzičkom odsjeku naučili u protekloj školskoj godini.
Ars Centar ovim muzičkim koncertom završava svoju drugu godinu postojanja niže baletne, odnosno muzičke škole u Zenici i u Ars Centru se nadaju da će školska 2016 / 2017. biti još brojnija i uspješnija kako na baletnom odsjeku tako i u ovom muzičkom.
Dječaci i djevojčice su pjevali i svirali na: flauti, gitari, klaviru, bongosima, fruli, bubnjevima… a njihovi roditelji ponosno ih slušali i nagradili ih velikim aplauzom.

Profesori koji su pripremili program za ovo veče su: Igor Mijatović, Nina Krehić, Azra Plevljak, Dino Alagić i Dženita Kurić čiji rad i zalaganje su posebno pohvaljeni i nagrađeni su apluzom.

Iz Ars Centra pozivaju roditelje, odnosno sve djevojčice i dječake da se u danima Otvorenih vrata druže i upoznaju sa Ars-ovim aktivnostima, te da na vrijeme izaberu ono sto žele u idućoj školskoj godini da uče i izvrše upis u Ars Centru u danima upisa i prijemnih ispita. Sve informacije na fb stranici
https://www.facebook.com/profile.php?id=434332286725742&ref=ts&fref=ts
ili na broj mobitela 060 300 2996

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno