Politika

Arnel Isak: Modernizacija 700 metara ceste kroz Janjiće i nastavak radova u vrijednosti 350 hiljada KM

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Jedan od mnogobrojnih uspješno realizovanih projekata u gradu Zenica je i modernizacija oko 700 metara ceste, u koji spada novi asfaltni zastor na kolovozu, izgradnju adekvatne pješačke staze/trotoara i potpornih zidova, te izgradnja dva autobuska stajališta u blizini OŠ Enver Čolaković Janjići.

Sve to je koštalo 505.000 KM a prema riječima mještana, na ovoj dionici regionalne ceste nije se ništa radilo u smislu rekonstrukcije i modernizacije još od prije rata 92-95.godine.

“Nisam od onih političara koji se slikaju i presjecaju svečane vrpce nakon urađenih 100-200 metara puta. Iza mene stoje konkretna i vidljiva djela.
Po prvi put ste u prilici da znate gdje i na koji način su utrošena VAŠA sredstva.

Prošle sedmice potpisali smo ugovor o nastavku radova na modernizaciji dionice regionalne ceste Janjići-Grad Zenica (R-445 Zenica-Janjići).” – izjavio je Isak

Vrijednost ugovora iznosi 347.490,00 KM sa PDV-om.

SAOPĆENJE ZA JAVNOST



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno