Nogomet

Armin Duvnjak nakon Čelikove pobjede nad FK Sarajevo

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Nakon boljeg izvođenja penala klub iz Druge lige FBiH izbacio je favorizovano Sarajevo. Zeničani su slavili sa 5:4 u penal seriij, šokirali Bordo tim i nastupilo je veliko slavlje na Bilinom polju. Ogroman je ovo rezultat za ekipu koja je sastavljena od domaćih zeničkih momaka. Nakon meča emocije nije krio trener Čelika Armin Duvnjak.

“Hvala na čestitkama, hvala najboljim navijačima na svijetu, oni su nas nosili. U početku smo se privikavali na igru Sarajeva, nije bilo jednostavno, ali imali smo srce, imali smo glavu.

Morali smo doći do daha, znao sam da će doći naš trenutak. Ovaj klub je bio na rubu gašenja. Ovi momci koji su u klubu ostali su kada niko nije vjerovao. Mi volimo ovaj klub i izvest ćemo ga na pravi put”, rekao je emotivni Duvnjak, nakon toga dodao:

“Vjerovali smo u dobar rezultat, nije floskula, nikoga se ne bojimo. Igrali smo sa Veležom, dobili GOŠKa-, vidjeli smo da možemo. Trebalo nam je vremena da pokažemo našu snagu, gdje možemo ganjati, igrati presing. U svlačionci smo se dogovorili da izađemo jako pa šta god bude, radi nas, radi publike.”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno