Zenica

ArcelorMittal Zenica: Tri dezinfekciona tunela za JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ArcelorMittal Zenica: Tri dezinfekciona tunela za JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica – Kompanija ArcelorMittal Zenica je 8. juna 2020. godine donirala tri dezinfekciona tunela uz prateću opremu JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica, donaciju vrijednu oko 16.000 KM. Dezinfekcioni tuneli će biti korišteni na ulasku u objekte i terene kojima upravlja JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica.

Nedim Talić, direktor JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata d.o.o. Zenica: “Dezinfekcioni tuneli će u potpunosti ispuniti uslove dezinfekcije korisnika za bezbjedno korištenje naših usluga. S obzirom da je ArcelorMittal poduzeo niz mjera kako bi preventivno djelovao u zaštiti svojih radnika, bili su u mogućnosti obezbijediti i ove dezinfekcione tunele koji će sada služiti svim našim posjetiteljima.

S obizirom da je naše preduzeće 67 dana bilo zatvoreno naredbama nadležnih organa u borbi protiv korona virusa, drago nam je da se stanje postepeno normalizuje i radujemo se nadolazećim aktivnostima. Podrška ArcelorMittal Zenica će značajno doprinijeti da našim sportistima i drugim korisnicima obezbijedimo kvalitetne i sigurne uslove za trenažni proces, takmičenja i rekreaciju.”



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno