Zenica

ArcelorMittal Zenica: Podrška svim ženama u borbi protiv karcinoma dojke

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ArcelorMittal Zenica: Podrška svim ženama u borbi protiv karcinoma dojke- 15. po redu “Race for the cure” (“Trka ozdravljenja”) održana je jučer, 25. septembra 2022. u Sarajevu, a pod pokroviteljstvom Think Pink mreže.

Kompanija ArcelorMittal Zenica ima višegodišnju saradnju sa Udruženjem građana “Život” iz Zenice, te je ove godine svojim učešćem pomogla u realizaciji projekta i dala podršku svim ženama u borbi protiv karcinoma dojke.

“Ovom prilikom želimo da se zahvalimo ArcelorMittal-u Zenica na podršci povodom Trke ozdravljenja. Pomoć je od iznimnog značaja jer tu učestvuju sva udruženja iz BiH koja okupljaju žene oboljele i liječene od karcinoma dojke.

Podijeljene su majice svim učesnicama “Race for the cure ” iz našeg Udruženja koje je obezbijedila kompanija ArcelorMittal Zenica. Od uplaćene sume izvršena je registracija na stranici našeg tima, a ta prikupljena sredstva su namijenjena za besplane mamografske preglede žena u ruralnim područjima, paketići prve pomoći za novooperisane žene i psihološka podrška oboljelim ženama”, Dijana Jerković, predsjednica UG Život Zenica.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno