Zenica

ArcelorMittal: obnova dvorane u Peharama

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

ArcelorMittal Zenica vrši obnovu gimnastičke dvorane u Osnovnoj školi “Alija Nametak” u Peharama.

Tim povododm danas je školu posjetio generalni direktor ArcelorMittala Zenica Biju Nair, kao i predsjednici mjesnih zajednica Pehare i Ričice.

On je istakao da kompanija sa zadovoljstvom pruža podršku ovakvim projektima, osobito kada su oni rezultat zajedničkog rada mjesnih zajednica i Kompanije. Ovo je samo jedan od 40-tak projekata podrške lokalnoj zajednici koje je kompanija ArcelorMittal Zenica realizirala u Zenici od početka ove godine.

Direktorica škole Hatidža Dedić je komentirala:
“Preko mjesnih zajednica smo stupili u kontakt sa ArcelorMittalom Zenica i na naše zadovoljstvo dobili smo podršku u realizaciji veoma bitnog projekta za nas, jer se sada radi u veoma lošim uslovima. Zahvalni smo jer vjerovatno nismo jedini koji smo tražili pomoć, a ArcelorMittal nam je odlučio izaći u susret”, istakla je Dedić.

Osnovnu školu “Alija Nametak”, pohađa preko 600 učenika iz pet mjesnih zajdnica: Pehare, Ričice, Donja i Gornja Gračanica te Donja Vraca.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno