Nogomet

Apel za spas ženskog nogometa u Zenici i poziv na akciju pomoći ŽNK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Apel za spas ženskog nogometa u Zenici i poziv na akciju pomoći ŽNK Čelik – Igračice Čelika ovog vikenda igraju u gostima kod ekipe Mladost u Nević Polju kod Novog Travnika. Ujedno to je i poslednje kolo jesenjeg dijela takmičenja, a Robijašice trenutno zauzimaju četvrto mjesto na tabeli prve lige FBiH.

Nakon odigravanja zadnjeg, jesenjeg kola slijedi borba za opstanak kluba, a onda i borba za povratak u Premijer žensku ligu BiH u narednoj sezoni.

Da bi ostvarili cilj potrebna je pomoć svih građana i ljubitelja ženskog fudbala, kažu u ŽNK Čelik.

Zato od danas 01.11.2017.godine, pa do 20. februara 2018. godine pokreću akciju sa minimalnom uplatom i doniranjem da se spasi ženski nogomet /fudbal u Zenici. (Akcija spasa ženskog nogometa /fudbala u Zenici).

Pozivaju sto više članova da uplatom od 10 KM pomognu u njihovom cilju, a ujedno svi zajedno za spas tradicije ženskog nogometa /fudbala u Zenici.
Uplate se mogu vršiti na sljedeći naćin:
Uplatio je X X ime prezime.
Svrha doznake: uplata donacije.
Primalac: UŽNK Celik Zenica
Žiro račun kluba u KM : 1340100000256976 ASA BANKA filijala Zenica.

Svaku uplatu, kažu, objavit će javno na stranici kluba, izuzev ako neko od donatora želi biti anoniman.
Sav prihod od uplata ići će za izmirenje dugovanja kluba koji je najveći prema JP za upravljanje i održavanje sportskih objekata grada Zenice kao i dug za prevoz. Jedan dio prihoda išao bih za pripreme i nastavak sezone 2017/2018. Idemo u akciju i dijelite dalje.
ŽNK Čelik nema investitore, ima samo vaše razumjevanje i srčanu podršku, kaže se na kraju apela iz ŽNK Čelik.

Podijelite i proširite priču o akciji koju je pokrenuo ŽNK Čelik Zenica za spas kluba.

Ilma Durmo, Lara Ganić, Azra Goga, Sajra Kulalić, Berina Kobilica, Muamera Pezer, Amila Ahmetspahić, Marija Udovičić, Nedžla Međuseljac, Nejra Halać, Melisa Kakša, Emra Porča, Kanita Devoli, Amila Dizdarević, Sedina Begović-Mujčinović, Ajla Fetić, Vahida Mujčinović… one su trenutno ŽNK Čelik.

E.Imamović
Foto arhiva



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno