Naše

Apel za pomoć Zeničanki Sedini Babanović

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Na fotografiji je Sedina, divna osoba, majka i prijateljica. Ovih dana pokušava skupiti novac za zamjenu kuka. Lijeka ima, ali novca nedostaje. Do sada je imala 28 operacija, navodi se u Apelu za pomoć koji nam je proslijeđen.

Sedina trenutno boravi na jednoj klinici u Sloveniji gdje bi trebala dobiti zvaničan predračun, uraditi nalaze i zakazati termin za operaciju. Prema ranijem predračunu iz Turske za njenu operaciju potrebno je oko 20 000 eura. Sedina trenutno ima 7000 KM i očekuje obećanih 4000 eura od jedne humanitarne organizacije.

Želimo da joj novac ne bude prepreka da se vrati svom sinu, da žive sretni, zdravi i zadovoljni. Zato vas pozivamo dragi prijatelji, ko želi i ko je u mogućnosti da podrži Sedinu❤ uplatom na račun ili pozivom na broj telefona.

Od danas su u funkciji i uplate preko Paypala: [email protected]Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno