Nogomet

“Apaurin godina” pred nama: Ispred BiH četiri teška gostovanja, Njemačka i Mađarska najlakši protivnici

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Bosna i Hercegovina će u 2024. godini odigrati još osam utakmica, raspored pokazuje da će nam trebati svima puno strpljenja.

Zmajevi imaju četiri jako teška gostovanja. U junu ćemo u prijateljskim mečevima gostovati Engleskoj i Italiji, a onda u septembru Nizozemskoj i Mađarskoj.

Njemačka i Mađarska najlakši protivnici

Gledajući FIFA listu najlakše mečeve imaćemo protiv Mađarske i Njemačke, koje su 27. i 16. na FIFA listi. Engleska je treća, Nizozemska šesta, a Italija deveta.

Naši mladi koji su već u svojim klubovima igrali na najvećem nivou sigurno će napredovati u ovim susretima. Ali pod jednim uslovom.

Ukoliko i sturčni štab smisleno i planski pripremi ove mečeve, sa dodatnim skautiranjem i analizom igrača koja je definitivno bila dobra do meča sa Ukrajinom, ali ne dovoljno dobra da se izvuče maksimum iz naše ekipe.

Navijači, strpljivo. Nije sramota ni popiti tabletu za smirenje.

Autor: reprezentacija.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno