Zabava

Amira Medunjanin – live na Zenicablogu

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Amira Medunjanin – live na Zenicablogu – Nakon koncertne turneje u Tajvanu i Londonu, Amira Medunjanin svoja gostovanja nastavlja u okviru bh. koncertne turneje. Tako ćemo nakon dugo vremena imati priliku uživati u istinskim notama sevdaha ove istaknute bh. interpretatorke u Bosanskom narodnom pozorištu Zenica, a u okviru Međunarodne kulturne manifestacije Zeničko proljeće.

Povodom konferencije za medije, održane danas u prostorijama Cabaret cluba Bosanskog narodnog pozorišta Zenica, istaknuto je da se radi o prvom koncertu u okviru bh. turneje Amire Medunjanin, te da je ovo još jedan koncert u okviru projekta organizacije i suorganizacije koncerata u BNP-u. Ulaznice za ovaj koncert su već odavno rasprodane, kao i ulaznice za koncerte u Tuzli i Sarajevu.

Amira Medunjanin se zahvalila BNP-u na pozivu, te iskazala osobito zadovoljstvo povodom nastupa na večerašnjem koncertu. Također, istakla je da rijetko gostuje u BiH, jer u drugim zemljama želi prikazati ljepšu stranu BiH kroz svoj glas i ljepotu sevdaha. Večerašnji fokus će biti, također, na sevdalinkama i izvornim pjesmama sa naših prostora.

Pored Amire Medunjanin, u sklopu muzičke pratnje će biti Ante Gelo na gitari i Zvonimir Šestak na kontrabasu.

Pogledajte Video sa današnje press konferencije, koji je prenošen uživo na našoj Facebook stranici, uz izvinjenje zbog “zarotiranog” snimka u prvim sekundama prijenosa, tokom eksperimentalnog korištenja funkcije Facebook Live.

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno