Naše

Amel Tuka među kandidatima za najboljeg atletičara Evrope, NA OVOM MJESTU možete glasati za njega na Instagramu, Facebooku i Twitteru

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
Evropska atletska federacija danas je zvanično nominovala Amela Tuku za najboljeg atletičara Evrope! Ovo je jos jedno u nizu priznanja za viceprvaka svijeta, koji je do srebrene medalje stigao na Svjetskom prvenstvu u Dohi prije tačno 10 dana.

Tuka je, inače, ove godine i najbrži Evropljanin na 800 metara, a predvodio je i Evropu sa dvije pobjede u atletskom meču protiv Amerike. Sjajnu sezonu je krunisao fenomenalnim trkama na Svjetskom prvenstvu u Dohi, gdje je u finalu istrčao vrijeme 1:43.47. Zlatnu medalju je osvojio Donovan Brazier iz SAD.

Biraju se najbolji muškarac i žena atletičar, kao i najbolja muška i ženska “rađajuća zvijezda”. (Rising Stars) – ceremonija dodjela nagrada je u Talinu 26. oktobra, Glasovi na socijalnim mrežama se računaju kao četvrtina ukupnog zbira glasova. Možete glasati preko Twittera, Instagrama i Facebooka, sve do podneva u petak, 18. oktobra.

Za Amela možete glasati

NA FACEBOOKU

NA TWITTERU

NA INSTAGRAMU

 



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno