Info

Amel Tuka bio gost načelnika Općine Kakanj

Amel Tuka, uspješni kakanjski i bosanskohercegovački atletičar, danas je bio gost na prijemu koji je upriličen u uredu načelnika Općine Kakanj.

Općinski načelnik Nermin Mandra je čestitao Amelu za sjajan rezultat kojeg je postigao na Evropskim igrama koje su prije nekoliko dana održane u glavnom gradu Azerbejdžana kada je pobijedio u utrci na 800 metara, te postavio rekord Evropskih igara.

Tokom prijema sagovornici su iznijeli svoje utiske u vezi pomenutog takmičenja, a razgovaralo se i o Amelovim planovima za budući period.

Uz ranija izdvajanja iz Budžeta Općine Kakanj u svrhu podrške takmičarskim nastupima našeg sjajnog atletičara, općinski načelnik Nermin Mandra na prijemu je Amelu dodijelio i novčanu nagrada u iznosu od 500 KM.

Prijemu je prisustvovao i Aldin Šljivo, predsjednik Komisije za mlade Općinskog vijeća Kakanj, koji je također Amelu uputio čestitku i izraze podrške.

novovrijeme.ba

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem