Posuđeno

Amel Tuka, Aldin Džidić i Abedin Mujezinović predvodili humane zvijezde u akciji za Aleksandra i Arslana

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Amel Tuka, Aldin Džidić i Abedin Mujezinović predvodili humane zvijezde u akciji za Aleksandra i Arslana –  U Maoči kod Brčkog odigrana je revijalna utakmica u okviru Memorijalnog turnira “Mirza Trumić”. Humane zvijezde igrale su protiv lokalnog kluba.

Amel Tuka predvodio je Humane zvijezde. Lobovi, iščašeni zglobovi kod protivnika, “provlačenje” lopte kroz noge, asistencije i golovi. Sve to je publici u Maoči kod Brčkog prezentovao jedan od najboljih svjetskih atletičara.

Deset mjesta praznih, pa onda su išli Muhamed Bikić, Aldin Džidić, Jasmin Hukić, Nermin Alibašić, Semir Ždralović, Edin Ramić i Jasmim Baković. S klupe ekipu su predvodili Sinan Sinanović, Abedin Mujezinović, Jasmin Ibranović, Admir Smajić, Eveledin Sinanović.

Cjelukopan prihod od turnira će biti usmjeren za liječenje Arslana i Aleksandra.

Nogometni savez Bosne i Hercegovine osigurao je poklone, tri lopte i dresove Miralema Pjanića i Edina Džeke, za porodicu Mirze Trumića i porodice Arslana i Aleksandra.

“Humane zvijezde” još jednom su konkretnim djelom pokazale svoju velikodušnost i društvenu odgovornost. Sportske.ba



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno