PERO Zenica
Sudske klupe

Amel Sejfović prebačen u Kazneno-popravni zavod u Zenici

Amel Sejfović prebačen u Kazneno-popravni zavod u Zenici – Amel Sejfović koji je 3. septembra pobjegao iz Kazneno-popravnog zavoda “Miljacka”, a osam dana poslije uhapšen u selu Buci kod Visokog, danas je prebačen u Kazneno-popravni zavod Zenica nakon što je Tužilaštvo Kantona Sarajevo Kantonalnom sudu uputilo zahtjev za premještanje Sejfovića.

Sejfović je pod velikom policijskom pratnjom danas iza 16 sati prebačen iz Kazneno-popravnog zavoda “Miljacka” u Kazneno-popravi zavod u Zenici zatvorenog tipa gdje će do daljnjeg ostati.

Nakon hapšenja u selu Buci kod Visokog Sejfović je bio prebačen nazad u Kazneno-popravni zavod “Miljacka” gdje je bio pod pojačanim policijskim nadzorom.

Podsjetimo, Sejfović je uhapšen 11. septembra nakon opsežne akcije koja je vođena pod nadzorom Tužilaštva Kantona Sarajevo.

klix.ba

______________
FB Komentari koji slijede su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Zenicablog - KOMENTARIŠITE GORNJI ČLANAK pristojno i u skladu s etičkim normama javnog obraćanja! Redakcija Zenicabloga zadržava pravo da neprimjerene komentare bez upozorenja obriše, a u slučaju ponavljanja ili težih prekršaja i onemogući autora da nastavi komentarisanje!
 
loading...