Nogomet

Amaterska reprezentacija NSZDK večeras nastupa na finalnom turniru UEFA Kupa Regija

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Igrači Amaterske reprezentacije nogometnog saveza Zeničko-dobojskog kantona (NSZDK) održali trening na stadionu u Vigu (Galicija, Španija), kako bi se što bolje pripremili za predstojeći i prvi susret u grupi sa reprezentacijom Bavaria (GER) i potpuno su posvećeni ostvarivanju uspjeha u finalnom turniru UEFA Kupa Regija. Sa treninga donosimo i nekoliko fotografija.

Danas 09.06.2023. godine u 19:00 sati na stadionu u Ribadumia odigrat će se utakmica između reprezentacije Nogometnog saveza ZDK (BiH) – reprezentacije Bavaria (GER) .

U isto vrijeme na stadionu u Cambados igrat će se utakmica reprezentacije Galicia (ESP) – i reprezentacije Republic of Ireland (IRL).

Nadamo se da će izabranici Bečira Mehanovića pokazati da nisu slučajno na smotri najboljih timova u Evropi, te da će na dostojanstven način predstavljati Zeničko-dobojski kanton i BiH.

E.Imamović

Foto D.Kurbegović



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno