Biznis

AMAMA brend: Rialda Jašarević – “Težite ka uspjehu a ne savršenosti “

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

AMAMA brend: Rialda Jašarević – “Težite ka uspjehu a ne savršenosti ” – Na ekonomskom fakultetu održano predavanje na temu „Procesi brendiranja“ na primjeru iz prakse.

14. i 18. decembra studentima druge i treće godine, brend menadžerica bosanskohercegovačkih prirodnih preparata AMAMA održala je gostujuća predavanja na temu „Procesi brendiranja“ na primjeru iz prakse.

Edukativno kreativno predavanje održano je, na času marketinga, s ciljem da se studentima, približi realan i konkretan primjer nastanka, rasta i razvoja brenda te racionalno shvatanje nepredviđenih okolnosti s kojima će se susretati na tržištu rada.

Radeći na razvoju brenda, susretali smo se s različitim izazovima, usponima i padovima koje smo nastojali približiti i detaljno prezentirati mladima a sve u cilju kvalitetnijeg shvatanja tržišta i samog procesa rada. Bitno je razlikovati teoriju i praksu, preuzeti odgovornost i rizik te jasno postaviti ciljeve.“

Gostujućim predavanjima prenesena je jasna poruka studentima da teže ka uspjehu, a ne savršenosti. Da sačuvaju pravo na grešku, jer će na taj način sačuvati i sposobnost učenja novih stvari i napredovanja.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno