Nogomet

Aldin Džidić zbog neslaganja sa pojedinim igračima nije više trener NK Čelik

Aldin Džidić
Aldin Džidić
Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Aldin Džidić zbog neslaganja sa pojedinim igračima nije više trener NK Čelik – Nogometaši Čelika jučer su na Bilinom polju pobijedili Mladost rezultatom 1:0, te tako upisali treću pobjedu u nizu. Kako je na klupu Čelika sjeo Boris Pavić, zajedno sa svojim pomoćnicima Aldinom Džidićem, Senadom Brkićem i Almirom Toljom, crno-crveni su u šest utakmica osvojili 14 od mogućih 18 bodova.

Kako smo već navikli šef stručnog štaba Boris Pavić ekipu vodi s tribina, a na klupi za rezervne igrače su Aldin Džidić, Pavle Skočibušić, Senad Brkić i Almir Tolja.

Jučer na klupi nije bilo Aldina Džidića, koji kako saznajemo zbog neslaganja s pojedinim igračima odlučio je napustiti klupu Zeničana. Džidić je veoma temperamentan, što je bezbroj puta pokazivao i kao igrač, a očito da to nije odgovaralo nekim igračima, tako da je ovaj Zeničanin odlučio napustiti klupu kako ne bih kvario atmosferu i unosio nemir u svlačionici.

Čelik se četiri kola prije kraja prvenstva nalazi na poziciji koja im i naredne sezone garantuje igranje u Premijer ligi, crno-crveni sada imaju sve u svojim rukama, ako pobijede sve utakmice do kraja sigurno ostaju u ligi i ne trebaju da brinu o ostalim rezultatima.

SPORTZDK



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno