Nogomet

Alba Zenica novi sponzor NK Čelik

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Alba Zenica novi sponzor NK Čelik- Nogometni klub Čelik i ALBA Zenica potpisali su Ugovor o sponzorstvu.

ALBA Zenica jedna je od vodećih kompanija za usluge recikliranja i zaštite životne sredine. Pored toga što se već dugi niz godina uspješno bave održavanjem terena na stadionu Bilino polje, ponosni smo na činjenicu što su i na ovaj način odlučili pružiti podršku i dati svoj doprinos.

“Transparentan rad uvijek će proizvesti pozitivne rezultate, a dokaz da je to zaista tako je upravo i ovaj sponzorski ugovor sa kompanijom ALBA Zenica. Drago nam je da su naš rad prepoznale zeničke kompanije i raduje nas činjenica što su dio lijepe priče u ovom gradu. Upućujemo najiskreniju zahvalnost rukovodstvu i menadžmentu ALBA Zenica“ izjavio je Predsjednik kluba Denis Mušović.

„ALBA Zenica smatra svojom obavezom da pomogne NK Čelik jer ovaj grad zaslužuje jak i stabilan Čelik. Radujemo se zajedničkoj saradnji i drago nam je što možemo biti dio ove priče i dati svoj dorpinos i podršku“ , poručili su iz kompanije ALBA Zenica.

Još jednom upućujemo najiskreniju zahvalnost i nadamo se dugoj i uspješnoj saradnji.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno