Košarka

Aktivnosti OKK “Čelik” Zenica

Aktivnosti OKK “Čelik” Zenica – U subotu 25.3.17. juniori (selekcija U-18) OKK “Čelik” u okviru 1. kola “Lige mladih” KSBiH, domaćini su juniorima OKK “Borac” Banja Luka. Utakmica se igra u Areni Zenica, na centralnom terenu sa početkom u 16h. U prilogu Vam dostavljamo najavni plakat pomenute utakmice i raspored utakmica “Lige mladih” za slekciju U-18.

U nedjelju 26.3.17. omladinci “Čelika” (juniori, kadeti, pioniri i predpioniri) u okviru 18.kola Kantonalne Lige mladih u Areni Zenica, C teren, dočekuju svoje vršnjake iz KK “Vukovi” Zenica. Utakmice se igraju po redosljedu kako stoji u najavnom plakatu, kojeg Vam šaljemo u prilogu.

U nedjelju 26.3.17. u okviru “A1 Lige” 21. kolo, seniori “Čelika” idu u goste KK “Iskra” Bugojno. Utakmica se igra u KSC Bugojno sa početkom u 17h. Sudije sesreta su: Hodžić, Đapo, Mrković (svi Sarajevo) komesar Lušija (Kakanj).

Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala je UG Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Instalirajte android aplikaciju ZENICABLOG - link na GOOGLE PLAY STORE
i aplikaciju za Apple-IOS operativni sistem