Biznis

AKCIJA – dezinfekcija automobila OZONOM (O3)

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:
AKCIJA – dezinfekcija automobila OZONOM (O3) – ENERGIA ALLIANCE doo, Servisni Centar Zenica, usljed pogoršanja epidemiološke situacije i širenja virusa COVID-19, ponovo aktivira AKCIJU dezinfekcije automobile uz korištenje Ozona (O3), koji, kako je naučno dokazano u istraživanjima provedenim u Kini, i korištenjem navedenog postupka u Italiji, može spriječiti širenje virusa COVID19 kao i ostalih virusnih infekcija.

Radi se o uređaju OZON GENERATOR, čija funkcija se ogleda u tome da vrši dezinfekciju zraka unutar kompletnog automobila, uključujući i sistem klimatizacije, koji u većini automobila, svojstven sebi takav kakav jeste, unutar sebe sadrži bakterije, plijesan, neugodni mirisi (miris cigareta) i slične supstance. Ove supstance koje se nalaze unutar cijevi sistema klimatizacije mogu izazvati alergijske reakcije, a u ovom trenutku širenja virusa čak i veći obim navedenih poteškoća.

Za razliku od dezinfekcije sprejom ili hemijskim sredstvima, ovakav tip dezinficiranja dubinski prodire u sve dijelove auta (sjedala, tepisi, kanali…) i uništava plijesan i bakterije na nedostupnim mjestima a u navedenom procesu neutrališe u potpunosti neugodne mirise (miris cigareta, prosutih tečnosti unutar vozila i slično).

NAPOMINJEMO da ne koristimo nikakva hemijska sredstva, postupak provodimo aparatom koji kao prečišćivać koristi isključivo OZON (O3).

Kompletan tretman dezinfekcije OZONOM (O3) košta 20 KM, a Vaš termin možete zakazati pozivom na brojeve telefona: 032/ 205 333 ili 060/ 3195 890.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno