Ostali sportovi

Ajna pozvana u reprezentaciju BIH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Ajna pozvana u reprezentaciju BIH – Članica karate kluba Rei Ajna Aličković (11) pozvana je u reprezentaciju BIH u tradicionalnom karateu, za turnir koji će biti održan u Beogradu od 4. do 6. decembra.

Ajna je dobila poziv od selektora BIH u tradicionalnom karateu Dragiše Jovanovića, nakon niza uspješnih turnira na kojima je pokazala svoj raskošni talenat.

Ajna sa trenerom
Ajna sa trenerom

– Naša učenica i reprezentativka BIH ima više od 50 osvojenih medalja sa raznih klupskih, međunarodnih, federalnih i državnih prvenstava, a član je KK Rei od njegovog osnivanja, kaže njen trener Eldin Đulić.

Ajna nastupa u petak u disciplinama kate pojedinačno i u kihon kumite(tehnike).

– Mi smo se spremali za ovo takmičenje, te ne sumnjamo da će naša takmičarka predstaviti u najboljem svjetlu grad Zenicu i državu BIH na ovom izuzetno jakom prvenstvu. Inače naš klub djeluje u dvije karate Federacije SKDUN i ITKF, te imamo dobru saradnju sa ostalim klubovima. Slijedi nam turnir u Modriči i seminar na koji dolazi legenda ex yu karatea prof.doktor Vladimir Jorga 9.dan, kaže Đulić.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno