Nogomet

Ajdin Brkić dobio poziv za U19 reprezentaciju BiH

Primaj prvi vijesti na viber - besplatno - PRIJAVI SE NA OVOM LINKU
Podijeli ovu vijest:

Osamnaestogodišnji Zeničanin Ajdin Brkić, član tuzlanskog FK „Sloboda”, dobio je poziv u U19 reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Brkić je pozvan na međunarodne prijateljske utakmice reprezentacije BiH protiv odgovarajuće selekcije Crne Gore, i to:
Crna Gora – Bosna i Hercegovina, koja se igra 10. maja u 16:30 sati i Crna Gora – Bosna i Hercegovina, koja se igra 12. maja u 11 sati. Obje utakmice se igraju u Podgorici.

„Biti pozvan u reprezentaciju je velika čast, ali i odgovornost. Za mene to znači biti primjer na terenu i van njega. Svoj poziv smatram uspjehom cijele juniorske ekipe Fudbalskog kluba „Sloboda” i naših trenera. Nadam se da ću opravdati ukazano povjerenje i da ću i u budućnosti braniti boje Bosne i Hercegovine”, govori Ajdin Brkić. Mladi golman Slobode je do sada dva puta bio pozivan na kampove reprezentacije naše države.



Strogo je zabranjeno preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora i bez dozvole. Vlasnik materijala su Agencija za promociju PRmedia s.d. i portal Zenicablog, osim ako nije navedeno drukčije.

Kontakt sa portalom Zenicablog možete ostvariti:
email: [email protected]
Viber poruke: +387 60 355 8888
Facebook Inbox: https://www.facebook.com/Zenicablog/
Twitter: https://twitter.com/Zenicablog2010

Zadnje objavljeno